Σας αρέσει να ψήνετε τις χοιρινές μπριζόλες στην σχάρα; ή μήπως τις προτιμάτε στο τηγάνι; επιλέξτε εσείς το τρόπο, εμείς σας εγγυόμαστε σούπερ χοιρινές μπριζόλες, ζουμερές και πεντανόστιμες!

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ

  • Καστανή ζάχαρη
  • Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • Σάλτσα σόγιας 
  • Σάλτσα Worcestershire (Πρόκειται για μια σάλτσα που βρίσκει κανείς έτοιμη στο εμπόριο, παρασκευάζεται από σόγια σος, ξύδι, διάφορες γλυκαντικές ουσίες, αποξηραμένη αντζούγια, ταμάρινθο, κρεμμύδι, σκόρδο και μείγμα από μπαχαρικά και μυρωδικά)
  • Αλάτι
  • Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • Σκόρδο πολτοποιημένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μπολ, τοποθετήστε τις μπριζόλες σε μια επανασφραγιζόμενη σακούλα τροφίμων με φερμουάρ, αδειάστε μέσα το μείγμα και σφραγίστε.
Ανακινήστε καλά την σφραγισμένη σακούλα και τοποθετήστε την στο ψυγείο για δύο ώρες το ελάχιστο ή όλη τη νύχτα (προσωπικά προτιμώ 8 ώρες).
Είστε έτοιμοι, την τεχνική του ψησίματος την αφήνουμε σε εσάς!

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top