ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

  • 500 γρ.  ζυμαρικά φετουτσίνι
  • 100 γρ. μικρά, πράσινα μπρόκολα
  • 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 2 καρότα
  • 100 γρ. κορυφές σπαραγγιών
  • αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα μπόλικο αλατισμένο νερό. Μόλις βράσει, ρίχνουμε τα καρότα που έχουμε καθαρίσει και κόψει σε μικρά κομμάτια και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα μπουκετάκια από τα μικρά μπρόκολα και τις κορυφές των σπαραγγιών στα καρότα και τα βράζουμε. Προσθέτουμε τα φετουτσίνι στα λαχανικά και τη μαγειρεύουμε μέχρι να είναι aΙ dente. Σουρώνουμε και την περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και αλεσμένο πιπέρι.

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top