Εύκολος χυλός για νόστιμες κρέπες, για αλμυρή ή γλυκιά γέμιση.

ΥΛΙΚΑ

  • 350 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 4 αβγά
  • 480 γρ γάλα φρέσκο
  • 100 γρ βούτυρο λιωμένο και κρύο
  • 1 κ.γ. κοφτό αλάτι
  • 1 κ.γ. γεμάτο ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το βούτυρο μέχρι να λιώσει και το αφήνουμε να κρυώσει.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά και το γάλα με τον αυγοδάρτη. Προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη, το βούτυρο και το αλεύρι κοσκινισμένο και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Αφήνουμε το χυλό να ξεκουραστεί για μισή ώρα στο ψυγείο.

Είμαστε έτοιμοι, ανάψτε τη κρεπιέρα!!!

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top