ΥΛΙΚΑ

  • 1 χταπόδι 1 εως 2 κιλ.
  • Ρίγανη
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • Λίγο μπαλσάμικο ή απλό ξύδι
  • Ελαιόλαδο
  • Λαδόκολλα
  • Λίγο σκόρδο (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Έχουμε βγάλει το χταπόδι από την προηγούμενη ημέρα να ξεπαγώσει.
Πλένουμε καλά το χταπόδι και το αφήνουμε να στραγγίσει.
Στρώνουμε μια λαδόκολλα και ακουμπάμε επάνω της το χταπόδι.
Τέλος πάνω από το χταπόδι ρίχνουμε λίγο αλάτι το πιπέρι την ρίγανη  το ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες από το ξύδι (αν θέλουμε και το σκόρδο).
Κλείνουμε καλά πρώτα την λαδόκολλα και την τοποθετούμε σε ένα ταψάκι  ψήνουμε για 1 ώρα και 10 με 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top