ΥΛΙΚΑ

  • Για την βάση όλα τα μελομακάρονα που μας περίσσεψαν
  • 1 λίτρο γάλα πλήρες
  • 1 φακελάκι Γιώτης σοκολάτα
  • 1 φακελάκι Γιώτης cheese cake
  • 1 κουβερτούρα 125 γρ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σπάμε τα μελομακάρονα και τα βάζουμε σε ένα τσέρκι, τα πιέζουμε καλά για να κάνουμε την βάση.
Χτυπάμε το μείγμα με την σοκολάτα με 400 γρ. γάλα και το βάζουμε πάνω από τα μελομακάρονα.
Χτυπάμε το μείγμα με το cheese cake με 500 γρ. γάλα και το βάζουμε πάνω από την σοκολάτα.
Βάζουμε τα υπόλοιπα 100γρ.  γάλα σε ένα μπρίκι  και ρίχνουμε μέσα  τα 125 γρ σοκολάτας ψιλοκομμένα  μέχρι να λιώσει .
Το ρίχνουμε πάνω από το cheese cake και σχεδιάζουμε με ένα πιρούνι το σχέδιο.

Σχόλια 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top