Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Λουξ: Έλαβε 8 σημαντικές διακρίσεις στα Mediterranean Taste Awards 2023

Λουξ: Έλαβε 8 σημαντικές διακρίσεις στα Mediterranean Taste Awards 2023

Η Λουξ, ως επιστέγασμα της δέσμευσής της στην παραγωγή προϊόντων αδιαπραγμάτευτης ποιότητας για περισσότερες από επτά δεκαετίες, απέσπασε 8 σημαντικές διακρίσεις στα MTA Awards 2023 για τη γεύση και την καινοτομία των προϊόντων της.

Ειδικότερα, διακρίθηκε με Gold Βραβείο στην κατηγορία Innovation για τη λουξ free, τη λουξ cola plus ‘n light, το λουξ tea μαύρο τσάι ροδάκινο, το λουξ tea πράσινο τσάι κόκκινα φρούτα και το λουξ tea μαύρο τσάι λεμόνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω προϊόντα της εταιρίας ξεχώρισαν γιατί είναι τα μόνα που περιέχουν 100% φυσικά γλυκαντικά, όπως σάκχαρα φρούτων, φρουκτόζη και γλυκαντικά φυτικής προέλευσης, εισάγοντας μια νέα κατηγορία και ανατρέποντας τα δεδομένα στην αγορά των ολιγοθερμιδικών προϊόντων.

Η Λουξ έλαβε επίσης Gold Βραβείο στην κατηγορία Excellent Taste για τη λουξ βυσσινάδα, που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Τα προϊόντα λουξ λεμονάδα και λουξ πορτοκαλάδα με ανθρακικό έλαβαν το Silver Βραβείο στην κατηγορία Excellent Taste, αποτελώντας σταθερές επιλογές του κοινού εντός κι εκτός συνόρων. Τα αναψυκτικά και η σειρά παγωμένου τσάι της Λουξ ήταν τα μοναδικά προϊόντα του είδους που διακρίθηκαν μεταξύ των περισσοτέρων από 1.900 προϊόντων τροφίμων και ποτών που συμμετείχαν στο σύνολο των 15 κατηγοριών.

Στόχος των MTA Awards είναι η ανάδειξη προϊόντων με εξαιρετική γεύση και ποιότητα στο παγκόσμιο καταναλωτικό κοινό μέσα από μια αμερόληπτη διαδικασία. Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελείτο από εξειδικευμένους σεφ, εμπειρογνώμονες τροφίμων και ποτών και επιστήμονες με πολυετή εμπειρία στην εν λόγω βιομηχανία. Η Λουξ επιβεβαιώνει την πάγια δέσμευσή της στην παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων μέσα από συνεχείς βραβεύσεις.

Πηγή: www.zougla.gr

Σχόλια 0

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Loading…
Top