Το οικογενειακό οινοποιείο Φελλαχίδη, που βρίσκεται στον Άγιο Ανδρέα Καβάλας, διακρίνεται για την εξαιρετική οινοπαραγωγή του. Η διαδικασία…
Μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, η δραστηριοποίηση της ξεκινά το 1972. Με κόπο και πολύ αγάπη κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο…
Στην Γαλακτοβιομηχανία Παγγαίο, μέλημά μας είναι να παράγουμε αγνά, ποιοτικά, παραδοσιακά, τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα σε…
Η Εταιρεία έχει ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα και κτιριακές εγκαταστάσεις 2500 τ.μ όπου εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι αποθήκευσης και…
Η πλούσια αμπελοοινική παράδοση και οι ιδανικές εδαφοκλιματικές συνθήκες, οδήγησαν τους δύο οινολόγους, Βαγγέλη Γεροβασιλείου και Βασίλη…
Η εταιρεία μας με τη σημερινή της μορφή δημιουργήθηκε το 1982 με αντικείμενα: – εισαγωγή, επεξεργασία και εμπορία οσπρίων, ρυζιού,…
Η εταιρεία Mr Iatro, Αφοί Ιατρόπουλοι A.Ε. δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων από το 1982. Η εταιρεία διαθέτει…
Η επιχείρηση μας, Greek Royal Fruit – Σπανδωνίδης έχει την έδρα της στις Ελευθερές Καβάλας και δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο…
Η επιχείρησή μας λειτουργεί εδώ και 70 χρόνια ως προμηθευτής ζωικών εντέρων για την αλλαντοποιία, προμηθεύοντας μεγάλες και μικρές μονάδες…
Η εταιρεία μας Μπεγκόνια Γκρουπ ΜΕΠΕ δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο του food service διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων κατάψυξης,…
Η τέχνη του παγωτού είναι μια αληθινή μυσταγωγία. Εμείς κατέχουμε τα μυστικά της απο το 1954, γι’ αυτό η παραδοσιακή γεύση του παγωτού…
Η Quality Farm είναι μια εταιρεία με μακρά παράδοση στο χώρο του κρέατος. Κύριο αντικείμενο των δραστηριοτήτων της είναι η επεξεργασία και…
Η εταιρεία Αμπελόεις α.ε., νέα στο χώρο της οινοποιίας, ιδρύθηκε το έτος 2006 από την οικογένεια Τσιώλα.Το όνομα της σημαίνει αμπελώνες…
Με πορεία πάνω από 30 χρόνια στον χώρο των τροφίμων η παραδοσιακή βιοτεχνία τροφίμων Λιόλιος παράγει διάφορες γευστικές βιολογικές σαλάτες,…
Η εταιρεία ΚΡΕ.ΚΑ Α.Ε., με παράδοση άνω των 65 ετών στην κάθετη οργανωμένη παραγωγή και εμπορία κρέατος, αποτελεί μια από τις…
Η οικογένεια Χατζηγαβριηλίδη ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το κρέας τη δεκαετία του ’70, ανοίγοντας το πρώτο της κρεοπωλείο στα Αμισιανά…