Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η βιοτεχνία μας έχει ως αντικείμενο την παραγωγή παραδοσιακών  Ελληνικών ζυμαρικών (χυλοπίτες, τραχανά, κριθαράκι, βίδες και μακαρονάκι), αλλά και  «γκουρμέ» ζυμαρικών (χυλοπίτες, σκορδομακάρονα και βιδούδες) όλα φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.
Η βιοτεχνία μας πρωτοξεκίνησε το 1991 με ιδρυτή τον Βασίλη Χατζή, ενώ μέχρι και σήμερα αποτελεί  μια οικογενειακή επιχείρηση, με στόχο την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών που θα ξεχώριζαν εξαιτίας της ανώτερης ποιότητάς τους,  τη διατήρηση της παράδοσης και της υψηλής διατροφικής αξίας, και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας κάτι το οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από  τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε.
Τον Φεβρουάριο του 2009 η ιδιοκτησία της επιχείρησης πέρασε στη νέα γενιά, στην Κωνσταντίνα Χατζή, η οποία ανέλαβε τα ηνία με πολλή όρεξη για δημιουργία, με σκοπό να αναπτύξει αυτή την πολύτιμη κληρονομιά και να την οδηγήσει στη νέα εποχή.
Η επιχείρησή μας εκμεταλλεύεται στο έπακρο την τοποθεσία της, αξιοποιώντας στο 100% τον αγροτικό χαρακτήρα της ευρύτερης περιοχής του Αρμενίου. Όλες οι πρώτες ύλες για την παρασκευή των ζυμαρικών (το σιτάρι και τα άλευρα, τα αβγά και το πρόβειο  γάλα), προέρχονται αυστηρά από ντόπιους καλλιεργητές και παραγωγούς (πτηνοτρόφους και κτηνοτρόφους), ενώ τα μυρωδικά που χρησιμοποιούμε στα «γκουρμέ» ζυμαρικά μας τα καλλιεργούμε οι ίδιοι. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την ανώτερη ποιότητά τους και από τη  γευστική και από τη διαθρεπτική τους πλευρά.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop