Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η επιχείρησή μας λειτουργεί από το 1975 και σε όλο αυτό το διάστημα είμαστε περήφανοι που έχουμε ευχαριστημένους πελάτες και μόνο. Όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρηση ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή του παραδοσιακού λουκάνικου Τρικάλων, αναδεικνύοντας μας ίσως στους καλύτερους και πιο ειδικούς στο προϊόν αυτό.

Από τα τέλη του 1990 θα προστεθούν στην λίστα των προϊόντων μας και άλλες συνταγές, με μπαχαρικά και αρωματικά βότανα που δίνουν εντελώς νέες γεύσεις, όπως το Σουτζούκι και το Πολίτικο, και αργότερα το λουκάνικο από κρέας κοτόπουλου και γαλοπούλας που αγαπήθηκαν σχεδόν από όλους.

Στις αρχές του 2000 η επιχείρηση εκσυγχρονίζεται ριζικά, με βάση τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα και κανόνες υγιεινής, εφαρμόζοντας πρόγραμμα διασφάλισης της υγιεινής των τροφίμων (HACCP), ενώ πρόσφατα η επιχείρηση έχει πιστοποιηθεί με ISO 22000.

Tο γευστικό αποτέλεσμα είναι ασύγκριτο. Η πιστή μεταφορά της παραδοσιακής συνταγής και του τρόπου παρασκευής των προϊόντων μας, είναι μοναδική. Είμαστε ίσως οι μόνοι στην περιοχή μας που χρησιμο-ποιούμε φυσική κάπνιση με ξύλο οξιάς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια μοναδική γεύση που σίγουρα δεν αντιγράφεται.

Με εμπειρία 40 χρόνων, σεβασμό στον καταναλωτή και προσήλωση στην ποιότητα συνεχίζουμε την παρασκευή του παραδοσιακού χωριάτικου λουκάνικου.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Αναξαγόρα 9, Αγία Μονή - Τρίκαλα

GPS

39.54045788218603, 21.75815824973757

Τηλέφωνο
Web

-

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop