Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Αλεύρι, νερό, μαγιά, μια πατροπαράδοτη συνταγή και όραμα. Αυτά είναι τα υλικά για να δημιουργηθεί μια μεγάλη εταιρεία στον χώρο της Αρτοποιίας και συγκεκριμένα στη ζύμη πίτας για σουβλάκι.
Ο παππούς μας Α. Ζαφειράκης ήρθε στην Ελλάδα πρόσφυγας το ‘22, διασώζοντας την πατροπαράδοτη συνταγή για μικρασιάτικη πίτα. Με αυτή τη μοναδική συνταγή, με μεράκι και πολλή δουλειά, έβαλε τα θεμέλια για μια μεγάλη και σύγχρονη επιχείρηση.
Τη σκυτάλη πήρε στα χέρια του ο Περικλής Ζαφειράκης, που δημιούργησε την πρώτη μας μονάδα παραγωγής στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.
Στην πορεία του χρόνου μεγαλώνουμε ακόμα περισσότερο. Η εταιρεία μας εξελίσσεται σε Ζαφειράκης Food Service. Επεκτεινόμαστε σε νέες εγκαταστάσεις και ανανεώνουμε τον στόλο των φορτηγών-ψυγείων μας, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και ποιότητα σε όλα τα βήματα, από τον πάγκο ζύμωσης μέχρι το πιάτο του καταναλωτή.
Παράλληλα το αντικείμενο της επιχείρησης διευρύνεται στην τροφοδοσία του κλάδου εστίασης, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων εκλεκτής ποιότητας. Υιοθετούμε τα πλέον σύγχρονα στάνταρ καθετοποιημένης παραγωγής και εφαρμόζουμε τις απαιτήσεις του πρότυπου διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005 με τον φορέα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποκτήσει μια μοναδική γνώση του χώρου της πίτας και της εστίασης γενικότερα. Έτσι, μπορούμε να εγγυηθούμε την ικανοποίηση των πελατών μας με άριστη ποιότητα προϊόντος, αξιοπιστία και παροχή ανώτερης ποιότητας τροφίμων, για μια μακροχρόνια, σταθερή και αμοιβαία ωφέλιμη σχέση συνεργασίας.
Εδώ και οκτώ δεκαετίες εμπλουτίζουμε την παραδοσιακή επιχειρηματική συνταγή. Μεγαλώνουμε χωρίς να ξεχνάμε τις ρίζες μας, προσφέροντάς στην ελληνική αγορά του σήμερα “Πίτες όπως παλιά”!

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Τυμφρηστού 4, Αχαρνές, ΤΚ. 13678

GPS

38.0926109, 23.7498255

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop