Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση στηριζόμενοι σε αρχές, αξίες, με αγάπη και σεβασμό για τα δώρα της φύσης. Το Μεσολόγγι διαθέτει τις μεγαλύτερες φυσικές αλυκές τις Ελλάδας και από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Το φυσικό ανεπεξέργαστο αλάτι, ένα δώρο με το οποίο είναι ευλογημένο το Μεσολόγγι, μας επιτρέπει να παράγουμε το αλάτι “Xiros” από τις αλυκές Μεσολογγίου στην πιο αγνή και καθαρή του μορφή. Το αλάτι λαμβάνεται μέσω της αποξήρανσης του θαλασσινού νερού στον ήλιο.
Ο Βασίλης Ξηρός, γέννημα θρέμμα της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, διαθέτοντας υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε απόσταση αναπνοής από τις αλυκές και έχοντας απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα και σεβασμό στον πελάτη, φέρνει κοντά σας το φυσικό ανεπεξέργαστο αλάτι “Xiros”, πλούσιο σε πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία (κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο). Τα πολύτιμα αυτά συστατικά βρίσκονται στην ιδανική αναλογία που χρειάζεται ο οργανισμός του ανθρώπου για να λειτουργήσει σωστά και παράλληλα θωρακίζουν την υγεία συνοδεύοντας όλες τις γευστικές δημιουργίες σας.
Ο ανθός αλατιού Fleur-de-sel είναι ευρέως γνωστό ως αλάτι άριστης ποιότητας και ως ο βασιλιάς του αλατιού. Έχει ξεχωριστή γεύση, ελαφριά, λειώνει στο στόμα, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση. Δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία. Συγκεντρώνεται στην επιφάνεια του νερού στις αλυκές και συλλέγεται αυστηρά με το χέρι.
Το αλάτι μας αγνό και χωρίς καμία επεξεργασία, ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στις συσκευασίες έχει γίνει διαχωρισμός σε διαφορετικά μεγέθη κόκκου, ψιλό, μέτριο, χονδρό. Πολλές επιλογές διαφορετικής κοκκομετρίας ίδια ποιότητα.
Έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε αλάτι άριστης ποιότητας και γεύσης, της δικής σας επιθυμητής κοκκομετρίας διατηρώντας όλα τα ευεργετικά συστατικά του.

button icon

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 – 20:00

Τρίτη

08:00 – 20:00

Τετάρτη

08:00 – 20:00

Πέμπτη

08:00 – 20:00

Παρασκευή

08:00 – 20:00

Σαββάτο

08:00 – 20:00

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop