Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία μας αποτελεί το πρότυπο μιας ιστορικής και παραδοσιακής επιχείρησης, που προβάλλει κι αναδεικνύει την ποιότητα και τα αγαθά της μεσσηνιακής γης. Ιδρύθηκε στην Παραλία της Καλαμάτας από τον παππού, παραγωγό ξυδιού, Στυλιανό Μινιουράκο το 1948, αμέσως μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και του Εμφυλίου. Υπήρξε ένα από τα πρώτα οξοποιΐα στην περιοχή και λειτούργησε πετυχημένα, γεγονός που οφείλεται στο μεράκι του ιδρυτή, ο οποίος με δύο υπαλλήλους και με παραδοσιακού τύπου μηχανές, ανέδειξαν την επιχείρηση.
Η επιχείρηση προωθώντας το προϊόν της, πάντα στηριζόμενη στην αποδεδειγμένη ποιότητα του προϊόντος παραγωγής, με σταθερά βήματα αναδεικνυόταν. Με την πάροδο του χρόνου και τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, που επηρέασαν και την Καλαμάτα, η επιχείρηση εξελίχθηκε και ακολούθησε τους ρυθμούς που απαιτούνταν για την εποχή.
Το 2009, η οικογένεια Βρυώνη επέκτεινε την επιχείρηση δημιουργώντας μια νέα σύγχρονη βιομηχανική μονάδα οξοποιίας στην βιομηχανική ζώνη της Καλαμάτας, με σύγχρονο εξοπλισμό και με εξελιγμένα μηχανήματα που παρέχουν φίλτρα, δεξαμενές, οξοποιητές και με νέα μηχανήματα εμφιάλωσης. Σήμερα, η εταιρεία στελεχωμένη και από τα νεότερα μέλη της οικογένειας, κατάφερε να εκσυγχρονίσει περαιτέρω την παραγωγή παρέχοντας στους πελάτες της που την εμπιστεύονται και την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από το βασικό προϊόν και άλλα νέα προϊόντα.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

08:30 - 16:00

Τρίτη

08:30 - 16:00

Τετάρτη

08:30 - 16:00

Πέμπτη

08:30 - 16:00

Παρασκευή

08:30 - 16:00

Σαββάτο

08:30 - 16:00

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop