Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΡΕΚΟΥ ιδρύθηκε το 1997 από τους τρεις αδερφούς, Γιάννη, Δημήτρη και Βασίλη με την επωνυμία «ΒΡΕΚΟΣ», έχοντας ως βάση ένα μικρό εργαστήριο 60 τμ. στο 2ο χλμ. της οδού που συνδέει την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας με τον Προυσό. Η εταιρεία, αν και λειτούργησε από τα πρώτα της βήματα μέσα σε ένα περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού, διακρίθηκε για την ποιότητα των προϊόντων της και απέκτησε σημαντικό μερίδιο στην τοπική αγορά, με αποτέλεσμα σιγά-σιγά να επεκταθεί και σε γειτονικές περιοχές.
Το 2004 η εταιρεία προχώρησε σε επέκταση του εργαστηρίου αποκτώντας καινούργιο εξοπλισμό και άδεια HACCP. Η κίνηση αυτή συνοδεύτηκε με αύξηση των πωλήσεων σε ολόκληρη την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.
Το μεγάλο βήμα έγινε το 2010, μέσα στην κρίση, όταν αγοράστηκε ιδιόκτητος χώρος στην είσοδο του Καρπενησίου όπου κατασκευάστηκε μια υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα. Χάρη στη νέα μονάδα με εξοπλισμό που βασίζεται στις πιο πρόσφατες ρυθμίσεις της ελληνικής και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και με πιστοποιήσεις όπως εκείνης του ISO22000, Α 540, ΙΜP 364, η εταιρεία των αδερφών Βρέκου διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων της και έχει αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην αγορά του χωριάτικου λουκάνικου και των καπνιστών αλλαντικών. Παρότι παραμένει μια επιχείρηση με έντονα τοπικά χαρακτηριστικά, έχει καταφέρει να απευθύνεται σε ένα εθνικό και ευρωπαϊκό ακροατήριο μέσα από τα ράφια των μεγάλων αλυσίδων super market.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop