Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ε.Π.Ε. (ΒΙΟΦΛΩ) βρίσκεται στο Πέρασμα Φλώρινας και από το 2000 δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και τυποποίηση ορεκτικών προϊόντων διοικούμενη με σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, είναι πλήρως εξοπλισμένη με τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό, διαθέτει έμπειρο προσωπικό, επιλεγμένο δίκτυο μεταφοράς των προϊόντων της, σημεία, τα οποία την οδήγησαν το 2006 να αποκτήσει και εξαγωγικό χαρακτήρα καθιστώντας την, αξιόπιστη στην αγορά.
Οι ανάγκες των πελατών μας βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση, χρησιμοποιώντας μόνο αγνές πρώτες ύλες (ενισχύοντας τους τοπικούς μας παραγωγούς) παράγουμε ένα αξιόλογο αριθμό ορεκτικών. Η ΒΙΟΦΛΩ μια εταιρία με βαθιά γνώση αρέσκεται στο να δημιουργεί μαζί με τους πελάτες της νέα προϊόντα, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι μια μεγάλη υπάρχουσα γκάμα κωδικών – προϊόντων. Με στόχο το δίπτυχο «Ποιότητα – Εξυπηρέτηση» διατηρεί ένα πελατολόγιο εξυπηρετώντας το με ιδιόκτητα αυτοκίνητα-ψυγεία καθώς και με επιλεγμένους συνεργάτες. Οι συσκευασίες μας αποτελούν λύση για τους επαγγελματίες αλλά και τις νοικοκυρές (η συσκευασία ποικίλει και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών).
Η εταιρία BIOΦΛΩ Ε.Π.Ε., καταξιωμένη στο χώρο της σαλάτας και ύστερα από πολύ δουλειά και υπευθυνότητα, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο διανομής – πώλησης των προϊόντων της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εξυπηρετεί με δικά της ιδιόκτητα αυτοκίνητα το πελατολόγιο της στο Νομό της Φλώρινας και περιφερειακά, ενώ εμπορικοί αντιπρόσωποι της εταιρίας διανέμουν τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα και στα νησιά μας.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop