Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Από το 1962 η εταιρεία Ι. ΒΙΔΑΚΗΣ ΑΕΕ στέκεται στο πλευρό των επαγγελματιών horeca (hotel, restaurant, catering) και retail (εφοδιασμός super  market). Με τη δεύτερη γενιά της οικογένειας να βρίσκεται στο τιμόνι της επιχείρησης, η εταιρεία συνεχίζει τη δραστηριοποίηση της στην εισαγωγή, εμπορία, αντιπροσωπεία και διανομή τυποποιημένων τροφίμων, αλλά και ειδών συσκευασίας.
Χαρακτηριστικές είναι οι δύο επωνυμίες της επιχείρησης, που έχουν κατακτήσει την αγορά επαγγελματικών τροφίμων και ειδών συσκευασίας: η Natural Tastes (τρόφιμα) και η Quality Pack (είδη συσκευασίας).
Η εταιρεία καλύπτει όλη τη γκάμα αναλώσιμων μαζικής εστίασης σε ξηρό φορτίο (κονσέρβα) και παστά τρόφιμα, με αντιπροσωπείες από γνωστούς οίκους, τόσο της εγχώριας, όσο και της διεθνούς αγοράς. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της για παραγγελίες εξειδικευμένων υλών, που αναλαμβάνει να εντοπίσει και να τους διαθέσει, πάντα με τη γνωστή εγγύηση ποιότητας που προσφέρει.
Σήμερα η εταιρία Ι Βιδακης κ Σια Ο.Ε. βρίσκεται σε ιδιόκτητα κτήρια στην περιοχή Φοινικιάς Ηρακλείου Κρήτης με διανομές και εισαγωγές από πολλές χώρες του εξωτερικού. Το δίκτυο των πωλησεων τις προχωρά με ανοδικά βήματα έχοντας πελάτες σε όλη την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Μάνου Κατράκη, Φοινικιά, Ηράκλειο

GPS

35.28866789190004, 25.10730800809448

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Τυποποίηση

Logistics

Χονδρική

Εισαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop