Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία “Κατεψυγμένα BAPANOY-VARANOU” μετράει 30 χρόνια εμπειρίας ξεκινώντας την δραστηριότητα της το 1989 με ένα μικρό αριθμό προϊόντων με κύριο αντικείμενο την προμήθεια καταστημάτων με χοντρική πώληση. Ο Θεόδωρος Βαράνoς με την σύζυγό του Ουρανία Πραβίτα, ιδρυτές της εταιρείας, με την αγάπη τους για το εμπόριο τροφίμων και την αφοσίωση τους προς τους πελάτες, δημιουργούν την καινοτομία των Κατεψυγμένων προϊόντων στην αγορά της Δράμας
Το 1990 η εταιρεία «Κατεψυγμένα BAPANOY-VARANOU» σηματοδοτεί την είσοδο της στην λιανική πώληση ανοίγοντας το πρώτο μικρό κατάστημα στο κέντρο της Δράμας στην οδό 19ης Μαΐου 117. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων της σε συνδυασμό με τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση προς τον πελάτη και η συνέπεια και η ειλικρίνεια στις πελατειακές σχέσεις οδήγησαν στην αλματώδη ανάπτυξη της εταιρείας . Έτσι, το 2002 ανοίγει το δεύτερο κατάστημα στο κέντρο της Δράμας στην οδό Κολοκοτρώνη 24, διαθέτοντας στην αγορά πάνω από 1000 διαφορετικά προϊόντα συντήρησης, κατάψυξης και ξηρού φορτίου .
Σήμερα η καρδιά της επιχείρησης βρίσκεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, διαθέτοντας ψυκτικούς θαλάμους μεγάλης χωρητικότητας, 2000m. απαραίτητα για την ασφαλή αποθήκευση και διακίνηση των προϊόντων της. Διαθέτει ολοκαίνουργιο στόλο φορτηγών ψυγείων, καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να καλύψει τιςανάγκες και προσδοκίες των πελατών της καθώς και να δώσει λύσεις σε οτιδήποτε προκύψει. Επιπλέον τηρεί όλες της προδιαγραφές που ορίζει το πλαίσιο ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων στην Ελλάδα, εφαρμόζοντας το σύστημα διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων ISO 22000:2005, καθώς επίσης και σύστημα διασφάλισης της υγιεινής κατάστασης και της ποιότητας των τροφίμων HACCP.

button icon

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ. & 6:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ. & 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ. & 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.

Σαββάτο

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop