Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 20 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς οίνων, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ρoφημάτων και βαλσαμικών ξιδιών και προϊόντων Ελληνικής γαστρονομίας, στη χώρα μας.
Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση σε όλες τις στιγμές, ανάλογα με τις προσωπικές επιλογές και προτιμήσεις των καταναλωτών. Έτσι έχει σταδιακά δημιουργηθεί ένα χαρτοφυλάκιο από φημισμένα διεθνή, αλλά και κορυφαία ελληνικά σήματα, σε όλες τις κατηγορίες αλκοολούχων ποτών, καθώς και μία σειρά επιλεγμένων ελληνικών οίνων υψηλής ποιότητας, σημάτων μπίρας και μη αλκοολούχων αναψυκτικών καθώς και προϊόντων καφέ (espresso και φίλτρου) και τσαγιού.
H εταιρεία στεγάζεται σε υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Άγιο Στέφανο Αττικής, συνολικής επιφάνειας 20.000 τ.μ. με κτίρια 19.000 τ.μ., ενώ λειτουργεί και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη που καλύπτει τις ανάγκες της Βορείου Ελλάδας.

Υποκατάστημα Βορείου Ελλάδος

  • Στέλιου Καζαντζίδη 47Α-Β, 57001 Πυλαία Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

23ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, 14565 Άγιος Στέφανος

GPS

38.14381346600903, 23.847445249557495

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Αντιπροσώπευση

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop