Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Τροφοδοτική Θήρας είναι μία από τις επιφανέστερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της διανομής προϊόντων. Κι αυτό γιατί από το 2002 έως σήμερα που δραστηριοποιείται στο χώρο της διανομής τροφίμων και άλλων αναλώσιμων ειδών πρώτης ανάγκης στη Σαντορίνη, πληροί όλες τις απαραίτητες διεθνείς προδιαγραφές όσον αφορά την όλη διαδικασία μεταφοράς τους, από τους παραγωγούς τους μέχρι τα χέρια των καταναλωτών, μέσω των επιφανών εστιατορίων, ξενοδοχείων, καφετεριών, mini markets και άλλων αντίστοιχων επιχειρηματικών μονάδων του νησιού που η εταιρεία συνεργάζεται. Νωρίτερα η εταιρεία δραστηριοποιούταν και πάλι στο νησί των γεύσεων και των γαστρονομικών απολαύσεων, καθώς και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος εξ αποστάσεως, από την έδρα της στην Αθήνα.
Η εταιρεία εδρεύει στις σύγχρονες 2000 τμ. ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στον επαρχιακό δρόμο της Σαντορίνης που συνδέει τη Μεσαριά με το Αεροδρόμιο. Τα 800 τμ. από αυτά αποτελούν ψυκτικές εγκαταστάσεις, ενώ τα υπόλοιπα φιλοξενούν γραφειακούς χώρους και χώρους αποθήκευσης. Ο όγκος των προϊόντων, άρα, που δύναται η Τροφοδοτική Θήρας να εξυπηρετήσει είναι αρκετά μεγάλος, μαρτυρώντας την έντονη δυναμική της στο χώρο. Από εκεί ξεκινάει ο στόλος της εταιρείας κάθε πρωί στις 5:00 πμ. για να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι μας, τις αυθημερόν παραδόσεις τους μέχρι τις 20:00 μμ. στους πελάτες της.
Βάσει αυτών των δεδομένων, οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες προϊόντων βρώσιμων και μη, καθώς και επιλεγμένες εταιρείες παραγωγής πιο εξεζητημένων προϊόντων από το εξωτερικό, μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα τα προϊόντα τους.

button icon

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop