Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία μας “ΤΖΑΦΕΤΤΑΣ ΑΕ”, μέσα από δυο γενιές επιτυχούς πορείας στον χώρο της τυροκομίας, έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις πλέον αξιόλογες εταιρίες του κλάδου.
Με έδρα τον Τύρναβο, μια περιοχή της Θεσσαλίας με μεγάλη κτηνοτροφική παράδοση, λειτουργούμε σε μία πρότυπη ιδιόκτητη εργοστασιακή μονάδα των 3.500 τ.μ., με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό & άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.
Με σεβασμό στην παράδοση και τις αρχές του ιδρυτή μας, παράγουμε ελληνικά αυθεντικά τυριά ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Χρησιμοποιούμε αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες, 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, ανακυκλώσιμες συσκευασίες, και επενδύουμε συνεχώς σε νέα τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό για να προσφέρουμε στους καταναλωτές ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα.
Σήμερα, εμείς, η τρίτη γενιά, με συνέπεια και αξιοπιστία, συνεχίζουμε να δημιουργούμε και να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε ποιότητα και τιμές. Πιστοί στις οικογενειακές μας συνταγές, παράγουμε με μεράκι τα τυροκομικά προϊόντα ΤΖΑΦΕΤΤΑΣ και εγγυόμαστε την αυθεντική τους γεύση.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop