Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Στη Δωρική Γη, δίπλα από τον ποταμό Μόρνο, στο χωριό Καστράκι Φωκίδας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη της Ναυπάκτου, η «Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης» συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση δεκαετιών έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ελληνική αγορά βασιζόμενη στο τρίπτυχο γνώση, εμπειρία και αγάπη για το ελληνικό ποιοτικό προϊόν.
Η οικογενειακή επιχείρηση «Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης» ξεκίνησε την πορεία της το 1973 καταγράφοντας μία σταδιακά ανοδική πορεία όσον αφορά στη δραστηριοποίησή της στον τομέα των τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων. Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της, πλέον διαθέτει και δικό της παραδοσιακό εργαστήριο ζυμαρικών, που επίσης βρίσκεται στο Καστράκι Φωκίδος.
Με πίστη και σεβασμό στην ελληνική παράδοση, ο Στέργιος Γρατσάνης, 4ης γενιάς τυροκόμος με σπουδές στην τυροκομική τέχνη, κατάφερε να περάσει την οικογενειακή επιχείρηση στη νέα εποχή και να την καταστήσει ευρύτερα γνωστή.
Η επιλογή υψηλών προδιαγραφών πρώτης ύλης αποτυπώνεται στα προϊόντα της «Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης», η οποία, εξασφαλίζοντας το σύνολο των απαιτούμενων πιστοποιήσεων, έχει ταυτιστεί στη συνείδηση της αγοράς με έννοιες όπως η ποιότητα και η αυθεντικότητα. Και είναι ουσιαστικά το πάντρεμα των δύο αυτών εννοιών που σε συνδυασμό με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει η οικογενειακή επιχείρηση, την έχουν καθιερώσει ως μία από τις καλύτερες στο είδος της.
Η «Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης» σήμερα τροφοδοτεί με προϊόντα μεγάλες αλυσίδες super market, αλλά και μικρότερα καταστήματα της ελληνικής αγοράς και του εξωτερικού. Διαθέτει επίσης τέσσερα ιδιόκτητα καταστήματα σε Καστράκι Φωκίδος, Ναύπακτο και Αθήνα, όπου μπορεί κανείς να επιλέξει τα προϊόντα της προτίμησής του μέσα από μία ευρεία γκάμα τυροκομικών και γαλακτοκομικών ειδών.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop