Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η διαδρομή μας ξεκινά το 1980 και είναι γεμάτη από επιτυχίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η διαρκώς ανοδική πορεία μας τοποθετεί το Τυροκομείο Αρβανίτη ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου διεθνώς. Η ποιότητα των τυριών μας έχει αναγνωριστεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τυριών, αποσπώντας το Χρυσό Βραβείο που για πρώτη φορά απονέμεται σε ελληνική επιχείρηση.
Η μέγιστη αυτή διάκριση επιβεβαιώνει το βάθος της γνώσης που διαθέτουμε και την αγάπη που δείχνουμε στο Τυροκομείο Αρβανίτη για τη δουλειά μας.

Στο Τυροκομείο Αρβανίτη δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα της πρώτης ύλης μας. Γι αυτό συλλέγουμε καθημερινά το πιο φρέσκο γάλα από τους καλύτερους γαλακτοπαραγωγούς με τους οποίους διατηρούμε πολύχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης. Ελέγχοντας στενά κάθε στάδιο παραγωγής και επεξεργασίας του γάλακτος που χρησιμοποιούμε -από τη σωστή διατροφή και υγεία των ζώων, μέχρι την τελική διάθεση του προϊόντος στον καταναλωτή- στο Τυροκομείο Αρβανίτης εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε χωρίς συμβιβασμούς προϊόντα σταθερά υψηλής ποιότητας.

Αφοσιωμένοι στους στόχους μας, με πιστοποιημένη γνώση των σύγχρονων μεθόδων που εξασφαλίζουν υγιεινή απόλαυση και πίστη στον πατροπαράδοτο τρόπο τυροκόμισης, στο Τυροκομείο Αρβανίτη διαφυλλάσουμε τον τοπικό χαρακτήρα των τυριών μας. Έτσι, σας προσφέρουμε προϊόντα που συνεχίζουν την πλούσια και μακραίωνη ελληνική τυροκομική ιστορία, με γεύση αγνή κι αυθεντική που ξυπνά τη μνήμη και τιμά την παράδοση.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop