Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το μεράκι και η αγάπη για το χώρο της γαλακτοκομίας και τυροκομίας σε συνδυασμό με τις γνώσεις και εμπειρίες χρόνων στον τομέα αυτό, οδήγησαν το 1985 τους αδερφούς Δημήτρη και Μιχάλη Σαράντη μαζί με τον πατέρα τους Στέργιο Σαράντη, στην ίδρυση της ΤΥΡΑΣ.
Σήμερα, μετά από τρεις γενιές εμπειρίας και προσήλωσης στις αξίες του παρελθόντος, κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον, αντικρίζουμε με ειλικρίνεια τους προμηθευτές και συνεργάτες μας και όλοι μαζί κάνουμε το βήμα προς μια νέα εποχή.
Διατηρούμε τις αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα του DNA μας και τον θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας και που μας έδωσαν κυρίαρχη θέση στην αγορά εκσυγχρονίζοντας την εικόνα μας. Πλησιάζουμε έτσι ακόμη περισσότερο τον επαγγελματία αλλά και τον καταναλωτή για να ακούσουμε τις ανάγκες τους.
Όραμα και στόχος μας; Η παραγωγή και η παροχή μιας μεγάλης ποικιλίας τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης.
Φιλοσοφία μας; Να κοιτάμε πάντα μπροστά, να εξελισσόμαστε και να κατακτάμε διαρκώς νέους στόχους, προσφέροντας συνεχώς ποιοτικά άριστα προϊόντα και μοναδικές γεύσεις.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop