Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η συνταγή της επιτυχίας μας στηρίζετε  στις ρίζες της οικογενειακής παράδοσης μας που κρατά από το 1932  είναι αγνή, αυθεντική, όπως ακριβώς και τα προϊόντα μας. Γνωρίζουμε να αξιοποιούμε την παράδοσή μας και να προσαρμόζουμε τα προϊόντα μας με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, στις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.
Κεντρικός άξονας της Εταιρείας “ΤΣΟΠΑΝΗΣ” η αγνότητα, η αυθεντικότητα, η ποιότητα, η ισορροπία μεταξύ παλιού και σύγχρονου, μεταξύ μικρού και μεγάλου – αποτελεί σήμερα βασικό ζητούμενο της καθημερινής ζωής και της φιλοσοφίας του σημερινού, πολυάσχολου ανθρώπου. Έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες μπροστά μας.
Η εταιρεία “ΤΣΟΠΑΝΗΣ” είναι νέα  (που οι ρίζες της βρίσκονται στην παραδοσιακή κατασκευή των προϊόντων πολλών ετών πριν) διατηρεί τη φρεσκάδα και δημιουργικότητα της νιότης της και τη συνδυάζει με την πλούσια πλέον εμπειρία της που έχει κληρονομήσει . Όπως παλιά έτσι και τώρα έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά. Μελετούμε τις παγκόσμιες τάσεις στη διατροφή, στην υγεία και στην ευεξία. Σχεδιάζουμε προσεκτικά κάθε βήμα και αξιολογούμε κάθε πιθανή συνεργασία. Με σεβασμό στην οικογενειακή παράδοση που κληρονομήσαμε και αφοσίωση στην ποιότητα δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παραδίδουμε καθημερινά στους καταναλωτές μας σύγχρονα προϊόντα από ελληνικό γάλα, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με την παραδοσιακή, αυθεντική γεύση τους.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ

  • Σπύρου Βρεττού 101 Αχαρνές 136 71, Τήλ: 210 2409317

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop