Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Μέσα από μια δημιουργική διαδρομή πολλών χρόνων γεμάτη γνώση και προκλήσεις, σήμερα η “Τσατσάκης” αποτελεί μια σύγχρονη και επιτυχημένη εταιρεία, που αντιμετωπίζει με σεβασμό την κληρονομιά της.
Με μεράκι και αγάπη για την τέχνη της αρτοποιίας ξεκίνησε το 1998 στο Ηράκλειο της Κρήτης η οικογενειακή επιχείρηση Τσατσάκης, προσφέροντας στους καταναλωτές έναν γνήσιο πρεσβευτή της μεσογειακής διατροφής, το κρητικό παξιμάδι.
Η ποιότητα και η αφοσίωση στην παράδοση – είναι τα βασικά συστατικά της δικής μας μαγιάς για κάθε προϊόν που προσφέρουμε. Μια παράδοση που αναδίδει τις αξίες των Κρητικών παππούδων μας και συναντάει την ανάγκη μας να δημιουργούμε συνταγές με αγνά υλικά.
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία ετών, βελτιωνόμαστε και πειραματιζόμαστε διαρκώς. Ανακαλύπτουμε ιδιαίτερες γεύσεις που ενώνονται αρμονικά με στοιχεία της κρητικής γαστρονομίας και φέρνουμε κοντά την απόλαυση με την υγιεινή διατροφή. Πάντα αφοσιωμένοι στις αναδυόμενες ανάγκες των καταναλωτών μας, προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων με παξιμάδια, κριτσίνια, κρουτόνς, κρητικά βουτήματα κ.α. χαρίζοντας ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από γεύσεις και αρώματα της Κρήτης και της Μεσογείου.
Η αυστηρή επιλογή πρώτων υλών, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα διεθνή πρότυπα ποιότητας που εφαρμόζουμε και η προσήλωση του καθένα από μας στην λεπτομέρεια, συντελούν στην επιτυχημένη πορεία μας και ενισχύουν το όραμά μας: την παραγωγή θρεπτικών, ποιοτικών προϊόντων που αιχμαλωτίζουν μέσα τους όλη την παράδοση και την αγάπη μας για την αρτοποιία.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 4:00 π.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 4:00 π.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 4:00 π.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 4:00 π.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 4:00 π.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

10ο χλμ. ΕΟ Ηρακλείου – Μοιρών 70013

GPS

35.267254308793845, 25.07758590074142

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop