Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία «Χ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» με διακριτικό τίτλο Τροφό ‘94 λειτουργεί, από το 1994 με κύρια δραστηριότητα την αντιπροσωπεία, αποθήκευση και διανομή τροφίμων, με σκοπό την τροφοδοσία επαγγελματικών χώρων μαζικής εστίασης. Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στον επαγγελματία, συνδυάζοντας ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές

Από την αρχή της σύστασής της στοχεύει στη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξή της και σήμερα κατέχει μια σημαντική θέση στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων. Αυτό αποδεικνύεται από τη δυναμική και αξιόλογη πορεία που έχει σημειώσει η εταιρεία, στα 23 χρόνια που δραστηριοποιείται στον κλάδο.

Η συνεχής ανάπτυξη και καθιέρωσή της ως βασική προμηθεύτρια στους χώρους μαζικής εστίασης, οφείλεται:

  • στο αξιόλογο, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, που χάρη στη γνώση και την εμπειρία στον τομέα τους, εξυπηρετούν άμεσα τις ανάγκες των πελατών
  • στη σωστή επιλογή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών
  • στις άριστες συνθήκες συντήρησης, αποθήκευσης και μεταφοράς των προϊόντων
  • στο σύστημα παραγελιοληψίας που εφαρμόζει και χαρακτηρίζεται από ταχύτητα και συνέπεια
  • σε όλους τους πελάτες, που τόσα χρόνια την προτιμούν και την διαφημίζουν για την άψογη συνεργασία τους

Χάρη στα παραπάνω, η εταιρεία «Χ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ευρωπαϊκές βιομηχανίες τροφίμων, γεγονός που εγγυάται την αξιοπιστία της.

Διακίνηση προϊόντων

Ταυτόχρονα, πραγματοποιεί διανομή ενός εύρους προϊόντων, κατέχοντας ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς στον κλάδο τροφοδοσίας των χώρων μαζικής εστίασης (fast food, εστιατόρια, ταβέρνες, πιτσαρίες, ιδιωτικές κλινικές, ξενοδοχειακές μονάδες κ.ά.). Διαθέτοντας ένα στόλο 10 φορτηγών αυτοκινήτων μικτής ψύξεως, είναι σε θέση να εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες μεταφορών στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πιερίας και Ημαθίας.

Η εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων (HACCP) που αφορά στην εμπορία τυποποιημένων τροφίμων χονδρικής (ξηρού φορτίου, συντήρησης και κατάψυξης) αποτελεί βασικό παράγοντα διασφάλισης της ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων της.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop