Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία ΤΡΟΦΙΚΑ, ιδρύθηκε το 1991 με σκοπό την παραγωγή και την διακίνηση τυροκομικών προϊόντων. Προσφέροντας ελληνικά τυριά και τυριά εισαγωγής διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από συσκευασμένα τυροκομικά σε συσκευασία υψηλής τεχνολογίας, όπως (φέτα, ημίσκληρο τυρί, γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα, κεφαλοτύρι, μανούρι, μετσοβόνε, gouda, edam, σκληρό τυρί, ρεγκάτο, εμμενταλ).
Κατανοώντας την αύξηση των αναγκών μαζικής εστίασης – catering τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την παραγωγή εδεσμάτων (αναπλήρωμα γιαούρτης) το ιδανικότερο για τζατζίκι και την τυποποίηση προϊόντων σε οικονομικές συσκευασίες κατάλληλες για επαγγελματίες.
Όλα τα προϊόντα παράγονται – συσκευάζονται αεροστεγώς με τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους, από την παραλαβή των πρώτων υλών έως και το τελικό προϊόν στις σύγχρονες ιδιόκτητες τεχνολογικά εγκαταστάσεις μας στα Τρίκαλα.
Τελευταία ασχολείται και με την εμπορία ειδών διατροφής (αλλαντικά λάδια) και κατεψυγμένων προϊόντων. Επίσης από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις λειτουργούνε υπηρεσίες Logistic για όλη την Θεσσαλία με τα ιδιόκτητα φορτηγά – ψυγεία της εταιρίας μας.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

5ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας ΤΚ 42100

GPS

39.52216749448, 21.815500259399

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Logistics

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop