Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Τρίλοφος Καλαϊτζής Ν. – Χριστοδούλου Χ. Ο.Ε. με έδρα στο Λάκωμμα Χαλκιδικής δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου τροφίμων, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία. Καλύπτουμε ένα μεγάλο αριθμό κατηγοριών προϊόντων, όπως τρόφιμα, τυροκομικά, γαλακτοκομικά, απορρυπαντικά και χαρτικά.

Με βασικό μέλημα την ποιότητα, τηρούμε τους πλέον αυστηρούς όρους παραγωγής, συντήρησης, ασφάλειας και μεταφοράς, διασφαλίζοντας άριστες συνθήκες σε κάθε ένα από αυτά τα στάδια. Εμπορευόμαστε έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών προϊόντων γι’ αυτό και καλύπτουμε τις ανάγκες διαφόρων επιχειρήσεων στο Λάκωμμα και όλη τη Χαλκιδική.

Η ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, μας έχουν καταστήσει τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη του επαγγελματία στο χώρο της εστίασης αλλά και τις λιανικής πώλησης. Παράλληλα, επενδύοντας στο υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, εστιάζουμε στη συνέπεια και τον επαγγελματισμό, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο του εμπορίου τροφίμων, που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Λάκωμμα, Τ.Κ. 63080, Χαλκιδική

GPS

40.400012125138, 23.051370978355

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop