Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1960 από την Αγροτική Τράπεζα και την Ενωση αγελαδοτροφικών Συν/μών της Δυτικής Θεσσαλίας.
Την επωνυμία δανείζεται από την ομηρική ονομασία της πόλης των Τρικάλων, Τρίκκη.
Πρωταρχικός στόχος ήταν και παραμένει η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τα πιστοποιητικά ποιότητας και υγιεινής των προϊόντων: ISO 9001-ISO 22000 (HACCP).
Eπεξεργάζεται γάλα αποκλειστικά ντόπιο ελληνικό από συνεταιριζόμενους παραγωγούς, το οποίο συλλέγεται καθημερινά από κτηνοτροφικές μονάδες της Δυτ.Θεσσαλίας πιστοποιημένες για τη μη χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών.
Τη γαλακτοβιομηχανία της «ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε.» θα τη βρείτε στο 2ο χλμ.της Εθνικής Οδού Τρικάλων- Καρδίτσας στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων.
Στεγάζεται σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 6.000 τ.μ οι οποίες μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: Τμήμα παραλαβής γάλακτος και ποιοτικού ελέγχου. Τμήμα τυροκόμισης, συσκευαστήριο, ψυκτικοί θάλαμοι, τμήμα παραγωγής γιαουρτιού, τμήμα παραγωγής εμφιαλωμένων προϊόντων, τμήμα βιολογικού.
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι ο πλέον σύγχρονος και η λειτουργία του βασίζεται στια πιο εξελιγμένα συστήματα εφαρμογών του κλάδου.
Η μηχανολογική υποδομή και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης κρίσιμων παραμέτρων και ασφάλειας τροφίμων, βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop