Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1960 στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη με παράδοση στη ζαχαροπλαστική, όπου ιδρύεται ένα μικρό εργαστήριο παρασκευής σιροπιαστών γλυκών από τον Χαράλαμπο και την Μαρία Τουμπουρλέκα.
Η αγάπη τους για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και οι συνεχείς δοκιμές, τους οδηγούν στη δημιουργία μίας μοναδικής Τουλούμπας  την οποία ο κόσμος στην πόλη απολαμβάνει με ενθουσιασμό.
Σταδιακά, χάρη στην σταθερή ποιότητα των σιροπιαστών γλυκών που παρασκευάζουν, αποτέλεσμα των αγνών υλικών που χρησιμοποιούν και των συνταγών που ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια πιστά και με μεράκι, κατορθώνουν να διανέμουν τα γλυκά τους σε όλη την Ελλάδα.
Η φήμη για τα μοναδικά ‘Τουλουμπάκια & Κουρκουμπίνια Τουμπουρλέκα’  εξαπλώνεται.
Τα ηνία στη συνέχεια αναλαμβάνει η επόμενη γενιά η οποία, έχοντας στο νου την καινοτομία και την εξέλιξη, δίνει ώθηση στα γλυκά να ταξιδέψουν σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα εμείς, η τρίτη γενιά, συνεχίζουμε λαμβάνοντας υπόψη τις νέες απαιτήσεις σχετικά με την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων πραγματοποιώντας αυστηρούς ελέγχους κατά τη διάρκεια παραγωγής και διαλέγοντας τις αγνότερες πρώτες ύλες με διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

17ης Νοέμβρης 81, ΒΙ. ΠΑ. Πυλαίας, 55534

GPS

40.606649766312, 22.99689656973

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop