Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η TOP MEAT ιδρύθηκε το 1996 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον τομέα επεξεργασίας-τυποποιήσης κρέατος. Απασχολώντας εξειδικευμένους τεχνολόγους τροφίμων και έμπειρο προσωπικό συμειώνει όλα αυτα τα χρόνια συνεχή αναπτυξιακή πορεία εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και σταθερότητα.
Οι βασικοί παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στην καθιέρωση της εταιρείας στην αγορά είναι ο ζήλος που επιδεικνύει η διοίκηση και το προσωπικό καθώς επίσης οι επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν κυρίως σε τεχνολογίες, ανθρώπινο δυναμικό και κτιριακές εγκαταστάσεις.
Τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές και απαιτιτικές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την σταθερή και άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.
Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005
Η διακίνηση των προϊόντων στο νομό Αττικής πραγματοποιείται με σύγχρονο στόλο οχημάτων που απαρτίζεται από ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία της εταιρείας μας προσφέροντας έτσι στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Η διανομή εκτός νομού Αττικής και η αποστολή των προϊόντων στο εξωτερικό πραγματοποιούνται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Προφήτου Δανιήλ 14, Ταύρος, 177 78

GPS

37.9739928, 23.6882055

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop