Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Στο παραδοσιακό τυροκομείο “ΤΟ ΣΟΥΛΙ” του κ. ΛΙΑΜΗ, που λειτουργεί από το 1960, θα βρείτε φέτα, κασέρι, γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα και μυζήθρα.

Το οικογενειακό τυροκομείο  ΛΙΑΜΗΣ ΟΕ   ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1960  με την ιδιότητα του παραδοσιακού τυροκομείου. Η παραγωγή των τυροκομικών προϊόντων γίνονται με παραδοσιακό τρόπο. Τα τυροκομικά προϊόντα ΤΟ ΣΟΥΛΙ  έχοντας γνώση παραγωγής και εμπορίας των τυροκομικών προϊόντων και με σεβασμό προς τον καταναλωτή για καλύτερη ποιότητα, δημιουργεί καθημερινά  παραγωγή και τυποποίηση τυροκομικών προϊόντων, που κρατάει πάντα σταθερή την ποιότητα που εγγυάται το όνομα μας.

Στον τόπο μας εκτιμούμε ιδιαίτερα τα αυθεντικά προϊόντα. Γιατί χάρη σε αυτά κουβαλάμε μέσα μας αναμνήσεις γεμάτες χρώμα, γεύση και απολαύσεις που μας θυμίζουν μία ζωή την γενιά μας. Για αυτό και το προϊόν που θα βάλουμε στο τραπέζι μας είναι από απλά αγνά μα και παραδοσιακά υλικά. Βάζοντας την παράδοση μπροστά και πάνω από όλα το τυροκομείο ΛΙΑΜΗΣ ΟΕ με την επωνυμία το ΤΟ ΣΟΥΛΙ δημιουργεί και προωθεί προϊόντα φτιαγμένα από αγνά και φυσικά υλικά.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop