Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Από το 1976 λειτουργεί στην Ροδόπολη Σερρών το κρεοπωλείο ”Το Χασαπάκι”, μια επιχείρηση επεξεργασίας αλλά και λιανικής-χονδρικής πώλησης κτηνοτροφικών προϊόντων. Ο Νάσος Κοκκώνας, δεύτερη γενιά κρεοπώλης, ανέλαβε το κρεοπωλείο το 1985.Η επιχείρηση βασίζεται σε κτηνοτρόφους της περιοχής γύρω από τη λίμνη Κερκίνη και έχει αναπτύξει στενές σχέσεις συνεργασίας μαζί τους.
Εδώ και αρκετά χρόνια ”Το Χασαπάκι”  δημιούργησε μία σειρά τυποποιημένων προϊόντων σε συσκευασία vacuum με βάση το βουβαλίσιο κρέας: βουβαλίσιο καβουρμά, βουβαλίσιο κρέας καπνιστό, λουκάνικα βουβαλίσια και βουβαλίσιο σαλάμι. Επίσης κυκλοφορούν και νωπά σουτζουκάκια βουβαλίσια καθώς και burger από βουβαλίσιο κρέας.
Εκτός από τα βουβαλίσια προϊόντα, η επιχείρηση παρασκευάζει και τυποποιεί χοιρομέρι καπνιστό και χοιρινό καπνιστό ριγανάτο, χοιρινά λουκάνικα, καθώς και καβουρμά από μείγμα κρεάτων (μοσχάρι, χοιρινό & πρόβειο)
Φυσικά, διατίθεται ολόκληρη η γκάμα από νωπά ντόπια κρέατα, όπως χοιρινό, μοσχάρι, βουβάλι, αρνάκι και κατσικάκι.
Το κρέας που χρησιμοποιείται στα παρασκευάσματα που παράγει η επιχείρηση μας,  προέρχεται από ζώα που εκτρέφονται σε μικρές οικογενειακές μονάδες οι οποίες βρίσκονται σε χωριά γύρω από τη λίμνη Κερκίνη.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop