Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η επιχείρησή μας “Θεσσαλική Νταλιάνης” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται με την παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων. Εδώ και αρκετά χρόνια, με αγάπη και πολύ μεράκι, παράγουμε και προσφέρουμε στο τραπέζι σας εκλεκτά λουκάνικα και κρεατοσκευάσματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και για την μοναδική τους γεύση.
Η γνώση, το μεράκι και η πείρα πολλών ετών μας οδήγησαν να παράγουμε ποϊοτικά προϊόντα, ψάχνοντας χαμένες παραδοσιακές γεύσεις από το παρελθόν. Έτσι, καθημερινά στην αλλαντοποιία μας παράγουμε μία μεγάλη ποικιλία από ξεχωριστά παραδοσιακά λουκάνικα καθώς και κρεατοσκευάσματα όπως σουβλάκι χοιρινό, σουβλάκι κοτόπουλο, κοντοσούβλια και μπιφτέκια ενώ η γκάμα το προϊόντων μας συνεχώς αυξάνεται.
Όλα τα προϊόντα μας παράγονται με ντόπια κρέατα της περιοχής μας, με τον παραδοσιακό τρόπο και καπνίζονται σε φούρνο με ξύλα βελανιδιάς. Σε συνδυασμό με αρώματα από βότανα της Ελληνικής γης, δίνουν μία ξεχωριστή γεύση που θα σας θυμίσει παλιές εποχές.
Οι εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στο 1ο χλμ Τρικάλων – Ιωαννίνων, μάς δίνουν τη δυνατότητα, την άνεση και την ευελιξία να παράγουμε τα προϊόντα μας με ασφάλεια, αλλά και με τον παραδοσιακό ιδιαίτερο τρόπο που απαιτείται. Χάρη στην συλλογική προσπάθεια των εργαζομένων και την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε επιτυγχάνουμε σταθερά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.
Η αποτελεσματική οργάνωση της παραγωγής και των διανομών, μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα σε κάθε παραγγελία και να ικανοποιούμε και την πιο υψηλή απαίτηση.
Με σεβασμό στον καταναλωτή, στην κοινωνία, στην παράδοση και στις αξίες του τόπου μας, παράγουμε προϊόντα αγνά, ποιοτικά, συνδυάζοντας την φαντασία με τις καλύτερες πρώτες ύλες από τον τόπο μας. Και αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους βρισκόμαστε διαρκώς σε ανοδική και επιτυχής πορεία.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop