Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το Κτήμα Θεοτόκη, εκτάσεως 1200 στρεμμάτων, βρίσκεται στην πανέμορφη τοποθεσία Λιβάδι του Ρόπα στην Κέρκυρα και ο αμπελώνας του είναι περιτριγυρισμένος από δάση με πεύκα και αρχαίους ελαιώνες.
Η οικογένεια Θεοτόκη είναι μία από τις πιο παλιές οικογένειες στην Ελλάδα και το κτήμα Θεοτόκη ανήκει στην οικογένεια για πολλές γενιές.
Το 1990 εκσυγχρονίστηκαν οι τεχνολογίες παραγωγής οίνου, κρατώντας όμως τα μυστικά της παράδοσης τόσο στον αμπελώνα όσο και στην οινοποίηση. Το τέλος της δεκαετίας αρχίζει η διάθεση ερυθρού και λευκού οίνου, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο τρύγος ξεκινά τέλος Αύγουστου για τις λευκές και τις ροζέ ποικιλίες, ενώ συνεχίζεται τα μέσα Σεπτεμβρίου. Μεγάλο μέρος του κόκκινου κρασιού μπαίνει σε γαλλικά βαρέλια δρυός, εμφιαλώνεται τον Ιούλιο και παραμένει στις αποθήκες του οινοποιείου τρία χρόνια. Το Κτήμα Θεοτόκη βραβεύτηκε στο Βερολίνο ως Οινοποιείο Βιολογικής καλλιέργειας για το 2020 στην Ελλάδα.
Το Κτήμα παράγει και ελαιόλαδο από τους ελαιώνες των 360 στρεμμάτων βγαίνει βιολογικό λάδι στο σύγχρονο πλέον ελαιοτριβείο. Το Κτήμα είναι επισκέψιμο όλο το χρόνο.

button icon

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Τρίτη

10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Τετάρτη

10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Πέμπτη

10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Παρασκευή

10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Σαββάτο

10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop