Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρεία Cab Club εδρεύει στο Αιγάλεω Αττικής, δραστηριοποιείται στην παραγωγή και ιδιότυπη εμφιάλωση αλκοολούχων Cocktail και μη αλκοολούχων Cocktails (Mocktails). Είναι νέα εταιρεία τροφοδοσίας προϊόντων bar σε χώρους μαζικής εστίασης και απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες του κλάδου (HO.RE.CA).
Με βάση τις ικανότητες, τη γνώση του χώρου και των αναγκών του, την εμπειρία στο χώρο του bar και του χώρου μαζικής εστίασης, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ολοκληρωμένα προϊόντα προς του πελάτες μας για την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς και του τελικού καταναλωτή.
Είμαστε κοντά στον πελάτη από τον δειγματισμό μέχρι την πώληση και μετά από αυτήν όπως αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη. Στηρίζουμε με την οργάνωσή μας, με την ποιότητα των παραγώμενων προϊόντων μας και τις ανταγωνιστικές τιμές στις πωλήσεις. Η φιλοσοφία μας δεν είναι να δουλεύουμε μόνο για τους πελάτες, αλλά να συνεργαζόμαστε με αυτούς ακούγοντας τους προβληματισμούς τους σε καθημερινή βάση, δίνοντας τους καινοτόμες λύσεις με τα προϊόντα που παράγουμε.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

Κλειστά

Τρίτη

09:30 - 22:00

Τετάρτη

09:30 - 22:00

Πέμπτη

09:30 - 22:00

Παρασκευή

09:30 - 22:00

Σαββάτο

09:30 - 22:00

Κυριακή

09:30 - 22:00

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Λιανική

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop