Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή
Μέσα από ένα “παιχνίδι” με επιλεγμένες πρώτες ύλες και ιδιαίτερους συνδυασμούς μπαχαρικών, παράγουμε για εσάς 40 και πλέον διαφορετικούς κωδικούς για να μπείτε και εσείς στο “παιχνίδι”.
Είτε πρόκειται για εστιατόριο, ταβέρνα, ουζερί, fast food, bar, είτε οποιαδήποτε άλλη catering ανάγκη σας, τα είδη που παράγουμε μπορούν να εξασφαλίσουν μια γευστική πανδαισία στο τραπέζι, συνδυάζοντας τόσο τη Μεσογειακή όσο και την διεθνή κουζίνα.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1992 από την Οικογένεια Τάνη με την καθοδήγηση του Θωμά Τάνη (τότε ιδιοκτήτη ενός πρωτότυπου συνδυασμού πιτσαρίας – εστιατορίου, με 20 χρόνια γαστρονομικής εμπειρίας), με το όραμα να παράγει γευστικά, εύκολα στη χρήση, χωρίς να απαιτούν προετοιμασία και κοστολογικά ανταγωνίσιμα προϊόντα διαθέσιμα σε κάθε είδους κουζίνα, επαγγελματική και μη.
Τα πρώτα χρόνια εστίασε στην παραγωγή μερικών delicatessen προϊόντων που στόχευαν στην τοπική αγορά και μικρά καταστήματα λιανικής.
Μετά από μια αυτοχρηματοδοτούμενη επένδυση, η εταιρεία έχει επεκταθεί δημιουργώντας εργαστήρια παραγωγής, μεταποίησης, συσκευασίας και αποθήκευσης σε εγκαταστάσεις που εκτείνονται σε 1.000τμ σε τρεις διαφορετικές γραμμές παραγωγής τόσο αυτόματη όσο και για χειροποίητα προϊόντα, που καλύπτουν όλο το φάσμα των επαγγελματικών απαιτήσεων κάθε κουζίνας, με μια πληθώρα προϊόντων για κάθε περίπτωση χρήσης και παρουσίασης.
Από το 2008 η εταιρία άλλαξε μορφή σε ΟΕ με την είσοδο της δεύτερης γενιάς (των δύο υιών Δημητρίου και Ιωάννη Τάνη) στη διαχείριση και λειτουργία της επιχείρησης, διατηρώντας τον οικογενειακό χαρακτήρα και ήθη.
Αξιοποιώντας πρωτοποριακές τεχνικές και custom-made εξοπλισμό, η γκάμα των παραγόμενων προϊόντων σήμερα ανέρχεται σε περισσότερα από 50, σε διαφορετικές συσκευασίες διατηρώντας ταυτόχρονα τα υψηλότερα επίπεδα συμμόρφωσης με τα πρότυπα Υγιεινής και Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP) και Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας (ISO 9001) που δίνουν τη δυνατότητα να εγγυόμαστε πως τα προϊόντα μας θα είναι τα ίδια και θα έχουν την ίδια απαράμιλλη γεύση κάθε φορά.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop