Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Σε έναν ιδιόκτητο, σωστά δομημένο εργασιακό χώρο 2.500 τ.μ., με διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο 8.000 τ.μ. και τις καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες, βρίσκεται μόνιμα εγκατεστημένη η “Αλλαντοβιομηχανία Συμεωνίδη”.

Μια αλλαντοβιομηχανία που αποτελεί σημείο αναφοράς στην παραγωγή παραδοσιακών, υγιεινών αλλαντικών εδώ και τρεις γενιές !

Ήδη σήμερα, η τέταρτη γενιά της οικογένειας Συμεωνίδη έχει διευρύνει τους γευστικούς ορίζοντες, καθώς έχει εισέλθει πλέον και στον τομέα της παρασκευής σαλτσών, παρουσιάζοντας στην αγορά της γαστρονομίας μια ολοκληρωμένη σειρά σαλτσών, που καλύπτει κάθε γευστική επιλογή και αδυναμία.

Οι σάλτσες μας θα πλαισιώσουν κάθε είδους γεύμα, χαρίζοντας μία νέα γευστική εμπειρία.

Ο άριστος μηχανολογικός και τεχνολογικός εξοπλισμός, καθώς και οι εκτεταμένοι έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής, επιτρέπουν την παραγωγή υγιεινών και ελεγμένων προϊόντων.

Η προσωπική επιστασία του ιδιοκτήτη, η επίβλεψη από ειδικούς κτηνιάτρους, οι τακτικοί μικροβιολογικοί έλεγχοι και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 έχουν κύριο σκοπό την εξασφάλιση μεγαλύτερου χρόνου ζωής των προϊόντων και τη διασφάλιση του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζουν τα αλλαντικά Συμεωνίδη.

Η επιλογή πιστοποιημένων πρώτων υλών και αγνών μπαχαρικών, αποτελούν για την επιχείρηση φιλοσοφία και τρόπο ζωής.

Η αγάπη και το πάθος για τον τόπο, ο σεβασμός απέναντι στη φύση και τον άνθρωπο, ωθεί την Αλλαντοβιομηχανία Συμεωνίδη στην παραγωγή γευστικών εδεσμάτων, με πατροπαράδοτες συνταγές που μοσχοβολούν Ελλάδα.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop