Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία λειτουργεί από το 1984 και το 1992 μεταφέρθηκε στις νέες, σημερινές εγκαταστάσεις με παράλληλες επενδύσεις σε νέο παραγωγικό εξοπλισμό.
Το 1999 γίνεται μετατροπή του εταιρικού σχήματος και της νομικής μορφής της εταιρίας σε “ΦΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.”. Τον τελευταίο χρόνο η εταιρία προέβη σε αγορά επιπλέον σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού για επιπλέον αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας, ενώ αναβάθμισε και τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις της, ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής που απαιτεί πλέον η ελληνική και η ευρωπαική νομοθεσία.
Η εταιρία τροφοδοτεί ένα μεγάλο δίκτυο επιχειρήσεων fast food και  μαζικής εστίασης σε όλη την Ελλάδα, με πίτες κλασικές και κυπριακές και ψωμί για σάντουιτς και θεωρείται πλέον καθιερωμένη στο χώρο της.
Η πορεία της επιχείρησης  από την ιδρυσή της μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται από τη συνεχή αύξηση των πωλήσεων ως αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειάς της για τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της. Η εταιρία ακολούθεί την πολιτική
της συνεχούς αναβάθμισης της ποιότητας των προιόντων και της διασφάλισης υψηλών προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας για τον τελικό καταναλώτή, ενώ στα άμεσα μελλοντικά σχέδιά της περιλαμβάνεται ο σχεδιασμος και η παραγωγή νέων προιόντων αρτοποιίας.
Γενικά, ο αντικειμενικός σκοπός της επιχείρησης είναι η επίτευξη, η διατήρηση και η βελτίωση της εικόνας και της αξιοπιστίας του, προμηθεύοντας αρτοποιήματα – ψωμί, σάντουιτς – πίτες, σταθερής υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές και παρέχοντας υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας στον τελικό καταναλωτή.
Οι υποδομές, οι χώροι, ο εξοπλισμός, τα μέσα και οι εργαζόμενοι, στην ΦΩΤΙΟΣ ΣΤΑΦΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. συμμορφώνονται στις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας χειρισμού των τροφίμων.

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

8ο χλμ. Λάρισας - Αθηνών, Λάρισα

GPS

39.605393678222, 22.484000775851

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop