Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
km Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα της εισαγωγής, αντιπροσώπευσης και διανομής προϊόντων αλκοόλ στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια και επεκτείνεται σταδιακά σε νέα εμπορικά δίκτυα με νέα προϊόντα έχοντας αποκτήσει αποκλειστικές συνεργασίες με ζυθοποιεία του εξωτερικού.

Με σεβασμό και αφοσίωση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας  κερδίσαμε άξια και γρήγορα την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας χτίζοντας ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις.

Στόχος μας, με γνώμονα πάντα την ποιότητα είναι η εισαγωγή και η εμπορία ποιοτικής όχι απαραίτητα ακριβής μπύρα στην ελληνική αγορά εκπροσωπώντας μικρά και μεγάλα ζυθοποιεία του εξωτερικού.

Σήμερα, η Spirittrade έχει την ικανότητα  να καλύψει μέρος της ζήτησης για τις ανάγκες της αγοράς που αντιπροσωπεύει. Διαχρονικός στόχος μας, η επέκταση του δικτύου πωλήσεων, στην αγορά της Αθήνας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εταιρία μας, έχοντας στη διάθεση σας σημαντικά εμπορικά σήματα και αποκλειστικές συνεργασίες  σας καλεί να συμμετέχετε σαν συνεργάτες  ώστε να συνεχίσουμε μαζί πλέον να προσφέρουμε σε ένα μεγάλο δίκτυο διανομής .

Οι άνθρωποί μας, το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρίας μας, σας περιμένουν να σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε πληροφορία.

Υπηρεσίες

Χονδρική

Διανομή

Σχόλια 0

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με

Top