Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία κρεάτων ΣΙΑΚΟΣ εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής και είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπορία, επεξεργασία, τυποποίηση και συσκευασία νωπού κρέατος δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα, την γεύση και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτή.
Η τήρηση των απαραίτητων κανόνων και προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων, αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα. Η εταιρία διαθέτει σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες κτηριακές εγκαταστάσεις οι όποιες διασφαλίζουν την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αυστηρής ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Όλα τα προϊόντα ΣΙΑΚΟΣ παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής που προβλέπει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, την εφαρμογή των οποίων επιβλέπει εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων και χημικοί).
Σε όλα τα στάδια από την παραγωγή έως την τελική διακίνηση των προϊόντων τηρούνται και εφαρμόζονται αυστηρά όλες οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές που προτάσσει το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO και HACCP.
Για να κρατηθεί το κρέας φρέσκο και να διατηρήσει τους φυσικούς χυμούς, χρειάζεται να φυλάσσεται σε θερμοκρασία μεταξύ 0″ και 5″. Διατηρούμε αυτή τη θερμοκρασία από τη στιγμή που προμηθευόμαστε το προϊόν, όταν καθαρίζεται, κόβεται και αποθηκεύεται μέχρι να φύγει ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Ακόμη και όταν βγαίνει για παράδοση, το κρατάμε σε ψύξη μέχρι την πόρτα σας.
Η διάθεση των προϊόντων γίνεται με τον ιδιόκτητο στόλο της εταιρίας ο οποίος αποτελείται από φορτηγά – ψυγεία που χάρη στην άψογη οργάνωση και στον άρτιο εξοπλισμό, εξασφαλίζει την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας άμεσα και με ασφάλεια, τηρώντας όλες τις αρχές του HACCP και του ISO. Το σύγχρονο και ευέλικτο δίκτυο διανομής της εταιρίας ΣΙΑΚΟΣ εγγυάται την άμεση προμήθεια των προϊόντων σας ελέγχοντας συνεχώς τη θερμοκρασία των προϊόντων μας.

Κατάστημα Ν.Φιλαδέλφεια

  • Δεκελείας 29, Νέα Φιλαδέλφεια, 14343
button icon

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop