Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Από το 1968, με το βλέμμα στραμμένο στη δυναμική ανάπτυξη και την εξέλιξη προσφέρουμε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας, τους βοηθάμε να προσαρμόζονται στις εξελίξεις και τους κινητοποιούμε. Από το 1992 με τη συνεργασία της ΣΕΦΚΟ και της Zeelandia, αλλά και την σημαντική εξαγωγική μας δραστηριότητα, αναγνωριζόμαστε πλέον ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο μας.
Δεν σταματάμε ποτέ την περιπλάνηση. Δεν ξεχνάμε ποτέ τι είναι σημαντικό για τους πελάτες μας. Μαζί τους δεχόμαστε την πρόκληση να δημιουργήσουμε την επιτυχία του αύριο.
Αναλαμβάνουμε ευθύνες. Για τους εργαζομένους μας, τους πελάτες μας, την κοινωνία μας. Είμαστε περήφανοι για αυτά που μπορούμε να καταφέρουμε μαζί. Συνεχίζουμε την περιπλάνηση, σκεφτόμαστε διαφορετικά και πάνω από όλα κάνουμε την υπέρβαση. Αυτή είναι η νοοτροπία μας, η κινητήρια δύναμη πίσω από ό, τι κάνουμε.
Οι πελάτες μας αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, μεγάλες αλυσίδες, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, gelateries, catering και μεγάλες βιομηχανίες είναι οι άνθρωποι που συναλλασσόμαστε καθημερινά και γίνονται πολλές φορές ambassadors των προϊόντων μας και της εξελικτικής μας πορείας. Στη Sefco Zeelandia είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας όπου και αν βρίσκονται. Μετατρέπουμε τα προϊόντα μας σε εμπειρία για τους ίδιους και τους καταναλωτές. Στόχος μας είναι να αποτελούμε πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για αυτούς και να τους προσφέρουμε «αξιοσημείωτες ευκαιρίες».
Με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα στα Βαλκάνια και στην Κύπρο για πάρα πολλά χρόνια, στόχος μας είναι να αποτελούμε τον προμηθευτή της επιλογής των πελατών μας και να αναγνωριζόμαστε ως η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των πρώτων υλών αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και παγωτού, προσφέροντας καινοτομικά αλλά και tailor made προϊόντα για όλους τους συνεργάτες μας ανά τον κόσμο.

Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης

  • Ηπείρου 18, Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη
    T.K 570 09
    +30 2310 778770

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

7:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

7:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

7:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

7:30 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop