Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το 1999 ο Σαβουιδάκης Γιώργος, αποφασίζει να ασχοληθεί με το εμπόριο κρητικών παξιμαδιών. Ένα προϊόν που κρύβει μέσα τού μια ολόκληρη παράδοση.
Γρήγορα αντιλήφθηκε την συνεχή ζήτηση των καταναλωτών για περισσότερα παραδοσιακά και πάνω από όλα ποιοτικά προϊόντα. Αναζητώντας τα, στο πέρασμα του χρόνου αυτά επιλέχθηκαν με τα πιο αυστηρά κριτήρια όσον αφορά την ποιότητα, την γεύση και την εμφάνιση τούς.
Κάπως έτσι δημιουργήθηκε μια ποικιλία προϊόντων η οποία εδώ και αρκετά χρονιά κατέχει τη δική της θέση στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.
Πλέον μετά από όλα αυτά τα χρονιά η εμπειρία μας στο χονδρικό εμπόριο ειδών διατροφής μας οδηγεί σε μια καθημερινή προσπάθεια, μαζί με αξιόπιστους συνεργάτες,προκείμενου να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε,γεύσεις πρωτότυπες πάντα βασισμένες στην φιλοσοφία της εταιρίας μας και την ελληνική παράδοση.
Απευθυνόμαστε σε χώρους μαζικής εστίασης. Το πελατολόγιο μας αποτελείται από αρτοποιεία, πρατήρια άρτου, κυλικεία, ζαχαροπλαστεία, καφεκοπτεία, κάβες, ταβέρνες, μίνι μάρκετ, παντοπωλεία , οπωροπωλεία, ξενοδοχεία και εταιρίες που ανήκουν στον κλάδο της τροφοδοσίας τροφίμων όπως catering,εργοστάσια αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και επιχειρήσεις χονδρικού εμπόριού.

 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση

Κορυτσάς 1 & Πάτμου 24 Τ.Κ 173 42 - Άγιος Δημήτριος

GPS

37.9278812, 23.7411674

Τηλέφωνο

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop