Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η επιχείρηση “Μπουγάτσα ΣΑΡΡΗ” δραστηριοποιείται στην παραγωγή αποκλειστικά χειροποίητης μπουγάτσας με τον παραδοσιακό τρόπο πετάγματος του φύλλου στον αέρα. Παράγουμε επίσης, χειροποίητες σπιτικές πίτες με διάφορες γεμίσεις (τυρί, σπανάκι, κασέρι, κιμά), σφολιάτες, ζύμες και αρτοποιήματα.
Από το 2007 έχουμε εγκατασταθεί στη ΒΙΠΕΘ στη Σίνδο, σε ιδιόκτητο χώρο 1000τμ. Πρόκειται για μια μικρή, βιοτεχνική, μεταποιητική μονάδα, όπου με αγνά, απλά, φυσικά υλικά της μητέρας γης φτιάχνουμε χειροποίητα προϊόντα ζύμης. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια, στην ποιότητα, στη φρεσκάδα και στη γεύση των προϊόντων μας, με αποτέλεσμα να εισπράττουμε την καλύτερη κριτική από τους πελάτες μας, χονδρικής και λιανικής. Το εργαστήριό μας διακρίνεται για την καθαριότητα των χώρων του και την εργατικότητα των ανθρώπων του. Απαιτείται καθημερινή και συνεχόμενη προσπάθεια, προκειμένου να καταφέρνουμε να τροφοδοτούμε τόσο τα δικά μας καταστήματα λιανικής πώλησης, όσο και τα καταστήματα των πελατών χονδρικής σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με προϊόντα τόσο νόστιμα και υγιεινά, σαν να ήταν φτιαγμένα στην κουζίνα της πιο χρυσοχέρας Ελληνίδας μαγείρισσας.
Από τα προϊόντα μας απουσιάζουν βελτιωτικά γεύσης και συντηρητικά για έναν απλό λόγο: η γεύση επιτυγχάνεται από τα υλικά πρώτης ποιότητας που επιλεγούμε και ο χρόνος από την παραγωγή έως την κατανάλωση των προϊόντων μας είναι πολύ σύντομος.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

6:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Τρίτη

6:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Τετάρτη

6:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Πέμπτη

6:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Παρασκευή

6:00 π.μ. - 2:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop