Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Το 1992 μία ομάδα κατοίκων της ομώνυμης κοινότητας που γνώριζαν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού του τόπους τους θέλησαν να το κάνουν γνωστό στον κόσμο.
Από τότε άλλαξαν πολλά . Η μετοχική σύνθεση, ο μηχανολογικός εξοπλισμός, οι συσκευασίες, οι αυστηρές συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας, οι συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι…
Όμως το μόνο που παραμένει και θα παραμείνει για πάντα το ίδιο είναι η μοναδική ποιότητα του πραγματικά ιδιαίτερου αυτού προϊόντος του “μεταλλικού νερού πηγής Σαμαρίνα”.
Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου που βρίσκονται στο χωριό ΣΑΜΑΡΙΝΑ, μέσα σ’ ένα καταπράσινο δάσος καλύπτουν 1000τ.μ. με τα ποιο σύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης και συσκευασίας και το τμήμα logistics της εταιρείας βρίσκεται στην Λάρισα σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν 4000τ.μ.
Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις διανομής στα Γρεβενά και την Λάρισα.
Η μεταφορά και η παράδοση πραγματοποιείται με φορτηγά κλειστού τύπου, ώστε τα προϊόντα να μην εκτίθενται στον ήλιο και να διακινούνται σε ασφαλή θερμοκρασία.
Το υπάρχον δίκτυο διανομής καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας και διαρκώς αυξάνεται με σκοπό να καλυφθεί κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τρίτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Τετάρτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Πέμπτη

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Παρασκευή

8:00 π.μ. - 4:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Τυποποίηση

Logistics

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop