Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η Salt Odyssey είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία στο χώρο των αλατιών,  και στελεχώνεται από νέους ανθρώπους με αγάπη, μεράκι και βαθιά γνώση της αγοράς των τροφίμων. Αποτελεί το εξαγωγικό κομμάτι της εταιρείας ΒΙΟδύναμη που ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείται στον χώρο των φυσικών, βρώσιμων, gourmet αλατιών.
Τα προϊόντα μας δημιουργούνται μετά από μελέτη, φροντίζοντας να πληρούν τις προδιαγραφές που θέτουμε ως εταιρεία και ως άνθρωποι, τόσο οργανοληπτικά όσο και να συνοδεύονται από τα νόμιμα πιστοποιητικά και αναλύσεις που αποδεικνύουν την ποιότητα και την καθαρότητα.
Κύρια επιδίωξη καθώς και δέσμευσή μας είναι να προμηθεύσουμε τους επαγγελματίες  με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ταυτοχρόνως να πετύχουμε την τέλεια σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής
Η εξαιρετική ποιότητα και γεύση των προϊόντων Salt Odyssey αναγνωρίστηκε με πολλά και σημαντικά διεθνή βραβεία. Τα προϊόντα μας έχουν λάβει τις σημαντικότερες  διακρίσεις στην αξιολόγηση τροφίμων του iTQi (Βρυξέλλες) στα βραβεία Olymp awards (Αθήνα), καθώς και στην αξιολόγηση Great Τaste Αwards (Λονδίνο)!
Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η πρωτοτυπία των συνταγών και των γεύσεων σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και την προστιθέμενη αξία ενός πολυβραβευμένου brand, είναι εγγύηση επιτυχίας!
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του HO.RE.CA.  έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο επιλεγμένων πελατών εντός και εκτός Ελλάδας.
Τα προϊόντα μας εξάγονται σε 18 χώρες μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία, χώρες της Ασίας καθώς και πολλές Ευρωπαϊκές

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τρίτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Τετάρτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Πέμπτη

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Παρασκευή

9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εξαγωγές

Ιδιωτική Ετικέτα

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop