Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η εταιρία μας, σαλάτες Λένα – Τσιλιπάκου ΑΕ είναι μια ελληνική οικογενειακή μονάδα παραγωγής που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων από το 1985,  με εξιδίκευση στην παραγωγή παραδοσιακών ελληνικών ορεκτικών – σαλατών, από τις καλύτερες πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα.

Το 2003 μεταφέρθήκαμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, όπου ο άρτιος μηχανολογικός και κτηριακός εξοπλισμός μας πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και τους κανόνες από τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης υγείας και ασφάλειας των τροφίμων(HACCP, ISO 22000:2005).

Το 2005 αναλαμβάνει η δεύτερη γενιά της οικογένειας μας με στόχο την εξωστρέφεια και μαζί με τις φρέσκες ιδέες μας διευρύνουμε την εξαγωγική μας δραστηριότητα. Πλέον τα προϊόντα μας  καλύπτουν τις ανάγκες της Ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγοράς, χωρίς να χάνουμε την  αφοσίωσή μας στην κουλτουρα και την παράδοση της χώρας μας. Παράλληλα δημιουργήσαμε νέες γεύσεις στην κατηγορία των sauces αλλά και των antipasti εισχωρώντας ακόμα περισσότερο στον τομέα της μαζικής εστίασης(horeca και retail).

Από 2016 και μετά, με σκοπό τη συνολική και συνεχή βελτίωση μας πιστοποιούμαστε διαρκώς με IFS higher level, αλλάζουμε τις συσκευασίες μαs και δημιουργούμε νέα και βραβευμένα προϊόντα. Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά και εξαγώγιμα προϊόντα μας είναι: η τυροσαλάτα με ελιά Καλαμών, η κοπανιστή τυροσαλάτα(Great Taste Award 2018-1 star), η μελιτζανοσαλάτα, η Αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, η ταραμοσαλάτα, το τζατζίκι(Great Taste Award 2019-2 stars), το χούμους και πολλά άλλα.

Παραμένουμε σταθεροί στην ποιότητα και δημιουργούμε προϊόντα που φημίζονται για την πλούσια γεύση τους, την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Όλα αυτά κρύβονται μέσα στις «γεύσεις ελληνικής γης», τις δικές μας σαλάτες Λένα!

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

7:00 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Τρίτη

7:00 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Τετάρτη

7:00 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Πέμπτη

7:00 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Παρασκευή

7:00 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop