Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Ο εύφορος κάμπος του νομού Σερρών, τόπου καταγωγής του ιδρυτή, Θωμά Τρέντσιου, και οι αγροτικές καταβολές του, υπήρξαν το έναυσμα για την ίδρυση της Ρυζεμπορικής  το 1993.
Αρχικό αντικείμενο της “Θ. Τρέντσιος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε”, με διακριτικό τίτλο “Ρυζεμπορική”, υπήρξε το χονδρικό εμπόριο ελληνικών ρυζιών. Η συνεχής ανοδική πορεία της εταιρείας δημιουργεί, λίγο αργότερα, την ανάγκη επέκτασης  της γκάμας των προϊόντων της. Έτσι προστίθενται σταδιακά τα όσπρια, οι ξηροί καρποί, τα άλευρα και τα δημητριακά.
Το ίδιο διάστημα η Ρυζεμπορική μπαίνει δυναμικά και στο χώρο των εισαγωγών, συνεργαζόμενη με σημαντικούς οίκους του εξωτερικού με μακρόχρονη παράδοση στην καλλιέργεια οσπρίων και ξηρών καρπών. Κι αυτό γιατί η παραγωγή ελληνικών οσπρίων και ξηρών καρπών δεν επαρκεί ώστε να καλυφθεί η εγχώρια ζήτηση.
Το 2005 προχωρά σε αγορά ιδιόκτητων κτηριακών εγκαταστάσεων με σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους και ψυκτικούς θαλάμους τελευταίας τεχνολογίας.
Την τελευταία δεκαετία η “Θ. Τρέντσιος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε” έχει σαφή προσανατολισμό στα ελληνικά προϊόντα, επιλέγοντας συνεργασίες κυρίως με ομάδες παραγωγών αλλά και αγροτικούς συνεταιρισμούς σε όλη την ελληνική επικράτεια. Το γεγονός αυτό οφείλεται στην αυξητική τάση που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια η εγχώρια παραγωγή οσπρίων και ξηρών καρπών, μια τάση που συνοδεύεται από μια γενικότερη στροφή στις αυθεντικές, παραδοσιακές γεύσεις, μέσα από τη δημιουργία αγνών ελληνικών προϊόντων και την αναβίωση της καλλιέργειας ξεχασμένων, τοπικών  ποικιλιών.
Στην κατεύθυνση αυτή η Ρυζεμπορική, στηρίζοντας το εγχείρημα μικρών, παραδοσιακών οικοτεχνιών, έχει πλέον εμπλουτίσει τη γκάμα της με προϊόντα όπως τα παραδοσιακά ζυμαρικά, το μέλι, τα αρωματικά φυτά, ο χαλβάς και τα αρτοσκευάσματα.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

8:30 – 17:30

Τρίτη

8:30 – 17:30

Τετάρτη

8:30 – 17:30

Πέμπτη

8:30 – 17:30

Παρασκευή

8:30 – 17:30

Σαββάτο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Χονδρική

Εισαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop