Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

 

To 1998 επιλέξαμε την περιοχή “Βράχος” στο όρος Όθρυς, για να δημιουργήσουμε τον οικογενειακό μας αμπελώνα. Ο τόπος ονομάζεται “Προσήλιο”. Βρίσκεται σε ύψος 400μ. και είναι γνωστός για την απότομη κλίση του και το αμμώδες και δύσβατο έδαφος με καλή αποστράγγιση. Οι συνθήκες προσφέρουν συγκομιδή μέτριας ποσότητας, αλλά υψηλής ποιότητας.
Φυτέψαμε ποικιλίες Cabernet Sauvignon, Syrah, Μαλαγουζιά και  Chardonnay. Τα αμπέλια έχουν προσαρμοστεί άριστα στο έδαφος και στο μικροκλίμα και έχουν υγιή ανάπτυξη. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φυσικό ζωικό λίπασμα και η καλλιέργεια των αμπελιών είναι πιστοποιημένα βιολογική. Ο φυσικός ορυκτός πλούτος του εδάφους δεν έχει εξαντληθεί από μεθόδους υπερεντατικής αγροτικής καλλιέργειας. Το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε βιολογικές μεθόδους εξασφαλίζει την ισορροπημένη, κατάσταση του αμπελώνα, με αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα των σταφυλιών, τα οποία τρυγούνται με το χέρι και με ιδιαίτερη προσοχή τοποθετούνται μέσα σε μικρούς κάδους ώστε να διασφαλιστεί η μικρότερη δυνατή φθορά, κάθε Σεπτέμβρη. Έτσι επιτυγχάνουμε την καλύτερη ποιότητα κρασιών.
Το χαρακτηριστικό στην παραγωγή των κρασιών είναι ότι η οινοποιεία Ρούσσας χρησιμοποιεί ελληνικά βαρέλια από ξύλο δρυός, τα οποία κατασκευάζει η οικογένεια Τσίμπου στο Μέτσοβο.

button icon

 

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Υπερχονδρική

Χονδρική

Εξαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop