Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ROGADA είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την βιολογική καλλιέργεια ελαιολάδου από το 1912. Ζώντας σε ένα μικρό ορεινό χωριό περικυκλωμένο από ελιές και πεύκα οι πρόγονοι μας τουλάχιστον 5 γενιές πίσω, ασχολούνται με την καλλιέργεια των δέντρων αυτών.
Η οικογένεια μας με μπροστάρη τον πατέρα μας ιερέα Στρατή, ο οποίος ευλογεί και επιτηρεί αυστηρά την βιοκαλλιέργεια, και δίπλα του την πρεσβυτέρα Ελένη (κόρη του Παναγιώτη) και τα παιδιά τους συνεχίζουν τον παραδοσιακό τρόπο καλλιέργειας ποιοτικού βιολογικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου που με περίσσεια αγάπη έμαθαν από τους προγόνους τους.
Η αγάπη για το χωριό τους και τα αγνά αγαθά του ρίζωσαν στην καρδιά τους και δημιούργησαν φιλοδοξίες. Ποτίζοντας με τον γλυκό ιδρώτα του κόπου τους και συλλέγοντας τους ευλογημένους καρπούς προσπαθούν να προσφέρουν στον καταναλωτή αναλλοίωτη την ποιότητα του βιολογικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου.
Η οικογένεια μας καλλιεργεί για περισσότερο από 110 χρόνια ελαιόδεντρα σε υψόμετρο 450 μέτρων με αποκλειστικά βιολογικό τρόπο, ΧΩΡΙΣ χημικά, ΧΩΡΙΣ λιπάσματα, ΧΩΡΙΣ ραντίσματα και ΧΩΡΙΣ πότισμα. Παράγουμε ελαιόλαδο ROGADA, με γνώμονα την αγάπη για τον άνθρωπο και σεβασμό στη φύση.

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Παραγωγός

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Εξαγωγές

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failed
Giannis K. 30/08/2022 12:16
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Στάθης κ. 03/06/2022 15:28
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
ΕξυπηρέτησηTop