Ακτίνα: Off
Ακτίνα:
χλμ. Set radius for geolocation
Ψάξε Προμηθευτή

Η ιστορία της ενασχόλησης της οικογένειας Ριζόπουλου με τον καφέ τοποθετείται στις αρχές του εικοστού αιώνα, και συγκεκριμένα στο μακρινό 1901. Σήμερα η παράδοση της οικογένειας Ριζόπουλου στην τέχνη του καφέ συνεχίζεται επάξια από τους εγγονούς του Χαράλαμπου Ριζόπουλου.
Εκτός από τη λιανική, είμαστε ιδιαίτερα έμπειροι και ενεργοί και στο εμπόριο καφέ χονδρικής, καθώς συγκαταλεγόμαστε στους αρχαιότερους προμηθευτές καφέ, με αδιάλειπτη παρουσία στην αγορά εδώ και πάνω από έναν αιώνα. Διατηρούμε δίκτυο συνεργατών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, έτσι ώστε ο ελληνικός καφές, ο καφές φίλτρου («γαλλικός»), ο καφές espresso και άλλα προϊόντα μας να είναι διαθέσιμα όποτε το θελήσετε.
Οι καφέδες μας είναι αλεσμένοι και συσκευασμένοι σε ανθεκτική αεροστεγή συσκευασία από αλουμίνιο για να διατηρούν τη φρεσκάδα και το άρωμά τους. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να προμηθεύεστε τον καφέ μας σε κόκκους τους οποίους θα αλέθετε εσείς σε κοπτικό μηχάνημα, προσφέροντας στον πελάτη σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία παραδοσιακού, γευστικού και αρωματικού καφέ.

button icon

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα

07:00 - 15:00

Τρίτη

07:00 - 15:00

Τετάρτη

07:00 - 15:00

Πέμπτη

07:00 - 15:00

Παρασκευή

07:00 - 15:00

Σαββάτο

07:00 - 15:00

Κυριακή

Κλειστά

Υπηρεσίες / Δραστηριότητες

Μεταποίηση

Τυποποίηση

Χονδρική

Λιανική

Εισαγωγές

Εξαγωγές

Eshop

Διανομή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

captcha-input
Τιμές
Προϊόντα
Value for money
Επικοινωνία
Εξυπηρέτηση
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields
Captcha check failedTop